• Simon & Odil is een website die speciaal opgericht is voor kinderen die langdurig in het ziekenhuis moeten blijven. 2 Artsen zijn op het idee gekomen om speciaal voor deze jonge patiëntjes een website te ontwikkelen waar ze bij 'lotgenoten' terecht kunnen met hun problemen, angsten en vragen over hun ziekte. Maar de kinderen kunnen naast het forum ook hier terecht voor enkele spelletjes, verhaaltjes, een clubhuis en een emailhoekje
  • Willem Wever. Dit is de homepage van het gelijknamige televisieprogramma.
  • Dit is de pagina die bij het programma Het Klokhuis hoort, dat op iedere doordeweekse dag 's avonds om 18.45 uur via Nederland 3 wordt uitgezonden.
  • Het jeugdjournaal wordt iedere dag om 18.30 uur via Nederland 3 uitgezonden. Dit is de bijbehorende pagina.
  • VVV Sittard. Met uit-tips, wandelingen door het mooie stadspark en het centrum en nog veel meer!
  • kinder.pagina.nl Je weet niet meer waar je klikken moet. Zoveel staat er op deze pagina. Er zit altijd wel iets leuks tussen.

Scouting Nederland heeft sinds enige tijd een nieuwe speltak erbij. Naast Welpen, Esta's en Kabouters voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar, zijn er de Dolfijnen. Het thema van de Dolfijnen vaart door de thema's van de WEK's, maar zoals het woord varen al doet vermoeden speelt het thema zich af op het water.

Er is nog niet zoveel over de Dolfijnen bekend. Daarom helpt "De WEK Programma Site" de uitwisseling van programma ideeen en het met elkaar in contact komen van de Dolfijnen een handje. Hieronder vind je e-mail adressen van leiders van Dolfijnen. De programma ideeen zullen op de pagina "Spelen" komen te staan. Dolfijnen, laat jullie programma's maar komen!

Disclaimer: De links op deze pagina zijn bekeken voordat ze geplaatst werden. Er is helaas geen tijd de links regelmatig te bezoeken en te controleren of de inhoud nog strookt met de ideeen van "De WEK Programma Site". "De WEK Programma Site" distantieert zich van voor kinderen ongeschikte afbeeldingen, films, teksten en illegaal aangeboden software en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Indien u een link aantreft waarvan u betwijfeld of de inhoud van de pagina geschikt is voor kinderen tussen 7 en 11 jaar, word ik daarvan graag in kennis gesteld.
Laatste update: 22.01.2004 13:53