Je gaat op kamp. Dat heb je met je hele team afgesproken. Lekker gezellig. een hele week of een heel weekend) om leuke spellen te spelen en spannende dingen te beleven. Maak het voor jezlef en anderen makkelijker door aan onderstaande punten aandacht te besteden!

"DE WEK Programma Site" heeft echt niet alle wijsheid in pacht om je voor te schrijven hoe je een kamp precies moet aanpakken. Dat is ook helemaal niet de bedoeling. Het is puur berust op eigen ervaring en probeert je een steun in de rug te geven bij het organiseren van je eigen (zomer)kamp. Heb je zelf tips, kampideeen of programma's, laat het ons dan weten. We staan met z'n allen weer voor een van de mooiste momenten van het jaar. Kunnen we elkaar helpen om het beter, makkelijker en voor de kinderen nog leuker te maken, dan zijn we volgens mij op de goede manier bezig!

Om sommige onderdelen van deze pagina te bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig (vanaf versie 4.05). Druk op onderstaande gele knop om het programma op je eigen computer te installeren.

Heel veel plezier!
  • EXTERN Zomerkampthema's Alladin, Egypte, Op expiditie, Gallier, Gilden en de verzonken stad van tijd, Grieken , Highlands de verdoemde koning van Schotland, Indianen, Kasteel Sypenstijn, Maffia, Middeleeuwen Arthur en de ridders van de ronde tafel, Middeleeuwen - De ontvoerde koning, Oertijd, Piraten, Robin hood en het Wilde westen kun je vinden op Baloe's Kampthema's
  • Hollywood
  • Trollen en Dwaallichten
  • Amerika (indianen, cowboys, de buitenwijken, beverly hills)
Laatste update: 06.07.2005 20:48